Starter op de woningmarkt?

Voor de eerste keer een huis kopen is een grote stap. Er komt veel kijken bij het regelen van een hypotheek. Het is altijd spannend of u de juiste keus maakt en of het gaat lukken om de hypotheek rond te krijgen.


Het overgaan van een huurhuis naar een koophuis brengt zoveel nieuwe dingen met zich mee: de hypotheek, de hypotheekrenteaftrek, de belastingaangifte. Wij bieden voor starters rust en begeleiding.


Woning zoeken

Begin vroeg met het in kaart brengen van wensen en opties. Samen kijken we alvast naar uw financiële situatie en aanbiedingen van hypotheekverstrekkers. Dan kunt u goed voorbereid op huizenjacht. Lees verder.


Woning kopen

Neem de tijd om een huis te zoeken. De markt is gunstig voor kopers, en als starter zijn er geen zorgen over het verkopen van het oude huis. Soms kan het verstandig zijn om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Lees verder.


Woning financieren

Kijk verder dan alleen de hypotheek. Naast het kopen van een huis zijn er nog verzekeringen, levensverzekeringen, samenlevingscontracten en inkomensplanningen om rekening mee te houden. Wij kunnen op deze punten advies en ondersteuning bieden. Bekijk deze onderwerpen elders op de website. Lees verder.

Samen werken wij aan uw droom!

Onze klanten beoordelen ons op advieskeuze.nl met een: