Werknemer

Stoppen met werken. Misschien ligt het voor u nog ver in de toekomst. Misschien is het binnenkort al zover. Een goed geplande pensioenvoorziening kan u veel onzekerheid besparen. Of u nu uw levensstijl wilt behouden of juist eerder wilt stoppen om nog maximaal van uw goede gezondheid te genieten.


Bij het plannen van uw pensioen is het noodzakelijk om uw financiële positie en wensen tot in detail in kaart te brengen. Wij helpen u graag. Samen bekijken we wat uw huidige pensioenvooruitzichten zijn en welke mogelijkheden en alternatieven er zijn om pensioen op te bouwen. Dit geldt ook voor eventueel parterpensioen of wezenpensioen.


Veel mensen stellen het bekijken van hun pensioensituatie uit. We hadden ‘eerder moeten beginnen’ en ‘meer moeten doen’ en dan lijkt het alsof er geen mogelijkheden meer zijn om een goed pensioen op te bouwen. Gelukkig is dat niet zo!


Tijdens een pensioenanalyse zullen wij op een heldere en inzichtelijke manier kijken naar uw opties. Er zijn veel verschillende manieren om voor extra pensioen te zorgen en u bepaalt zelf welke afwegingen voor u de moeite waard zijn. 


We maken een overzichtelijk rapport voor u op, waarbij wij alle alternatieven voor u vergelijken. Samen kijken we welke oplossing het beste bij u past.


Gedurende de jaren houden wij uw dossier actueel en kijken we of de gekozen weg nog steeds bij u past. Als het nodig is passen wij het advies aan. We kijken naar uw wensen nu en in de toekomst en volgen alle ontwikkelingen die met uw oudedagsvoorziening te maken hebben.
 

Samen werken wij aan uw droom!

Onze klanten beoordelen ons op advieskeuze.nl met een: