Directeur Groot Aandeelhouder

Als ondernemer of Directeur Groot Aandeelhouder gaat u op enig moment afbouwen of stoppen met uw onderneming. Als dit moment is aangebroken heeft u voldoende middelen nodig om van te leven. Voor ons is geld geen doel op zich, maar een middel om uw persoonlijke doelen te bereiken. Één van de mogelijkheden die u heeft, is pensioen opbouwen. Er zijn ook andere manieren om vermogen op te bouwen voor uw oudedagsvoorziening en/of nabenstaandenvoorziening. Graag helpen wij u inzicht te geven in de manier die het beste past bij u en uw persoonlijke wensen. 


Tijdens een pensioenanalyse zullen wij op een heldere en inzichtelijke manier kijken naar uw wensen en opties. Er zijn veel verschillende manieren om voor uw oudedag te zorgen en u bepaalt zelf welke afwegingen voor u de moeite waard zijn. Ook kijken wij met u welke voorzieningen u kunt treffen voor u nabestaanden.


We maken een overzichtelijk integraal rapport voor u op, waarbij wij alle alternatieven voor u vergelijken. We kijken naar de mogelijkheden binnen en buiten uw bedrijf. Samen vinden we de oplossing, die het beste bij u past.


Uw persoonlijk rapport is een momentopname. Gedurende de jaren houden wij uw dossier actueel en kijken we of de gekozen weg nog steeds bij u past. Als het nodig is passen wij het advies aan. We kijken naar uw wensen nu en in de toekomst en volgen de ontwikkelingen op bedrijfsmatig vlak en op pensioengebied. Zodat uw advies actueel blijft.
 

Samen werken wij aan uw droom!

Onze klanten beoordelen ons op advieskeuze.nl met een: