Veel gestelde vragen

Een aantal veel gestelde vragen aan Thöni & Mandos Financieel Adviseurs. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan kunt u te allen tijde contact opnemen!

Veel gestelde vragen

Nee dat kan niet wel zijn er mogelijkheden voor een lijfrenteverzekering of lijfrenterekening. Voor meer advies neem contact met ons op

U kunt uw hypotheek bijna altijd oversluiten. U moet wel kijken wanneer het voordelig voor u is. Daarbij moet u niet alleen kijken naar de boeterente, maar ook naar de andere kosten die erbij komen. Ook is het goed om naar de vorm  te kijken van de hypotheek en welke voorwaarden erbij horen.

Een onlinetool geeft u een goede indicatie, maar deze klopt niet altijd. Zo kan er in de onlinetool niet altijd rekening gehouden worden met uw specifieke persoonlijke situatie.

Schadevrije jaren bouw je per jaar op en als je schade claimt bij jouw verzekeraar val je in principe 5 jaar terug in jouw opbouw van de schadevrije jaren. 

Passende arbeid is werk dat men kan doen op basis van opleiding en werkervaring. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het verstandig zijn om voor het arbeidsongeschiktheidscriterium beroepsarbeidsongeschiktheid te kiezen in plaats van passende arbeidscriterium. 

Ja daar zijn mogelijkheden voor. Op basis van onze ervaringen kunnen wij u een passend advies geven.

Wij zijn gecertificeerd om overwaarde hypotheken te adviseren en te bemiddelen

Afbeelding bij teamlid