Particulier

Elk gezin loopt risico’s. Kunt u deze risico’s opvangen? Of is het verstandig om u hiertegen te verzekeren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan? Wij inventariseren eerst uw huidige situatie en uw wensen en prioriteiten. Vervolgens geven wij u een passend advies.

Schadeverzekeringen

Ieder huishouden heeft een aantal schadeverzekeringen afgesloten. Maar ieder individu of gezin heeft zijn eigen risico’s. Bezit u een huis of huurt u deze? Bent u in het bezit van een auto, een (brom)fiets en/of een caravan? Samen met u bekijken we de pakketten en verzekeringen die het beste bij u passen, waardoor u uw risico’s naar uw wens kunt afdekken.

 

Overlijdensrisicoverzekering

Heeft u de zekerheid dat uw nabestaanden goed verzorgd achterblijven als u iets overkomt? Het is goed om na te denken wat uw partner en/of kinderen aan inkomsten overhouden als u hen onverhoopt mocht ontvallen. Kunnen ze dan nog in hun huis blijven wonen? Blijven uw plannen voor de kansen, opleidingsmogelijkheden en thuissituatie van uw partner en kinderen intact?

Het verliezen van een familielid is al zwaar genoeg. Dan is het prettig als uw nabestaanden financiële zekerheid hebben. Dit kunt u regelen met een overlijdensrisicoverzekering. Met de overlijdensrisicoverzekering compenseert u het wegvallen van een inkomen en vangt u extra kosten op. 
Is uw overlijdensrisicoverzekering nog wel up-to-date?

Door de jaren heen zijn de premies voor een overlijdensrisicoverzekering behoorlijk gedaald. Dit komt aan de ene kant door de langere levensverwachting en aan de andere kant door toenemende concurrentie op de verzekeringsmarkt. Wij werken met een tal van verzekeraars zodat wij een goede vergelijking kunnen maken. Daarnaast is wellicht ook uw persoonlijke situatie gewijzigd. Wij adviseren om periodiek uw situatie te laten bekijken. Ook zijn er wellicht wijzigingen in uw pensioen geweest of bent u gewisseld van werkgever. Dit heeft vaak gevolgen voor de bepaling van de juiste hoogte van uw overlijdensrisicoverzekering.

Wilt u weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op.  
 

Samen werken wij aan uw droom!

Onze klanten beoordelen ons op advieskeuze.nl met een: