Zakelijk

Elke onderneming loopt risico’s. Kunt u deze risico’s opvangen of is het verstandig om u hiertegen te verzekeren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan? Wij inventariseren eerst uw huidige situatie en uw wensen en prioriteiten. Na het inventariseren geven wij u een passend advies.

Bedrijfsverzekeringen

Om te kunnen ondernemen is het van belang om de juiste verzekering(en) af te sluiten. U kunt hierbij denken aan een aansprakelijkheidsverzekering en een inventaris/goederenverzekering. Iedere onderneming is verschillend, waardoor iedere onderneming zijn eigen risico’s kent. Samen met u bekijken we de pakketten en verzekeringen die het beste bij u passen, waardoor u uw risico’s naar uw wens kunt afdekken.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering 

Iedereen, maar vooral wie een fysiek zwaar beroep heeft, doet er goed aan om voorzieningen te treffen voor arbeidsongeschiktheid. 
Wij maken voor u inzichtelijk hoe u kunt zorgen voor het behoud van het benodigde inkomen en samen kiezen we passende financiële oplossingen voor u uit. Door verschillende risicoscenario’s uit te werken wordt duidelijk welke afwegingen u de meeste rust en zekerheid bieden. 
 

Samen werken wij aan uw droom!

Onze klanten beoordelen ons op advieskeuze.nl met een: