Uw woning werkelijk financieren

U heeft uw droomhuis gevonden. De eerste stappen van de advisering hebben we gedaan. Nu komt het aan op het financieren van uw woning.
U heeft vaak beperkt de tijd om de hypotheek te regelen en er zijn al zoveel andere zaken die uw aandacht nodig hebben. Het regelen van de verhuizing en het verkopen van uw oude huis.


Wij nemen u graag de zorgen en drukte uit handen, door de hypotheek voor u aan te vragen bij de bank of maatschappij. Samen met u gaan wij het dossier compleet maken, zorgvuldig controleren en gefundeerd voorleggen aan de geldverstrekker. Samen met uw input zorgen wij ervoor dat het dossier tot in de details klopt. Ook fungeren wij als aanspreekpunt voor bijvoorbeeld notaris en taxateur. 


Voor uw eigen gemoedsrust is het beter als we al in een vroeg stadium gekeken hebben naar wat er mogelijk is. Maar ook als u haast hebt met de financiering, staan wij u graag bij. Door onze ervaring kunnen wij snel en efficiënt inspelen op uw behoeften. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
 

Samen werken wij aan uw droom!

Onze klanten beoordelen ons op advieskeuze.nl met een: