Over ons

Thöni & Mandos Financieel Adviseurs is een professioneel, onafhankelijk en vooruitstrevend advieskantoor gevestigd in Almelo en Arnhem.

Wij richten ons op advisering en bemiddeling in hypotheken, pensioenen en verzekeringen. 

Het leven zit vol met belangrijke keuzes, hoe u leeft, hoe u woont, waar u werkt. Allemaal keuzes die ook financiële gevolgen kunnen hebben.

Een goed advies begint bij persoonlijke aandacht. U kunt rekenen op een goede service, uitstekende reputatie en jarenlange ervaring. Samen met u zorgen wij voor rust en een vertrouwd gevoel.


Wij nodigen u van harte uit bij ons op kantoor in Almelo voor een kop koffie en een goed gesprek.


             

Jean-René
Thöni

Mr. (Meester in de rechten)

FFP CFP® (Gecertificeerd Financieel Planner)

Als financieel planner en gecertificeerd adviseur begeleid ik mijn cliënten op het gebied van hypotheken, inkomen, schade, pensioen en vermogen. Naast mijn advies- en bemiddelingspraktijk verzorg ik voor werkgevers de pensioencommunicatie aan werknemers, die aangesloten zijn bij een collectieve pensioenregeling.

Nadat ik mijn opleiding rechtsgeleerdheid aan de universiteit in Leiden in 1994 heb afgerond heb ik bij meerdere werkgevers veel werkervaring opgedaan en een mooi netwerk opgebouwd. Ik heb  aanvullende vakopleidingen afgerond, waaronder de opleiding tot gecertificeerd financieel planner.

Sinds 2004 werk ik als adviseur bij Thöni & Mandos Financieel Adviseurs BV. We hebben samen een mooi kantoor opgebouwd met prettige cliënten. Ik heb een interessant vak en graag deel ik mijn kennis met onze cliënten, nu en in de toekomst. Financiële planning blijft continu veranderen en het is een mooie uitdaging om dat duidelijk over te brengen aan onze cliënten en hun daarbij te helpen.

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bel of e-mail dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afbeelding bij teamlid

Nico
Mandos

Erkend Financieel Adviseur

Graag sta ik u bij als hypotheek adviseur en financieel adviseur. Ik kan als begeleider en bemiddelaar optreden op het gebied van hypotheken, schadeverzekeringen, inkomen en vermogen.


Na mijn commerciële opleiding heb ik bij diverse financieel advieskantoren gewerkt waar ik me breed heb kunnen oriënteren. Tevens heb ik aanvullende vakopleidingen gedaan, waaronder de opleiding tot erkend hypotheek adviseur en de nodige WFT-opleidingen.


Sinds 2004 werk ik als adviseur bij Thöni & Mandos Financieel Adviseurs BV. Ik sta onze klanten graag bij om keuzes te maken voor hun toekomstige hypotheeksituatie en om waar nodig aanpassingen te doen. Als iemand die midden in het gezinsleven staat, met twee kinderen, weet ik als geen ander hoe snel persoonlijke omstandigheden kunnen wijzigen. En hoeveel rust het biedt om uw financiële zaken goed op orde te hebben.


Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bel of e-mail dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afbeelding bij teamlid

Marloes
Thöni-Bosschart

Relatiebeheerder

Sinds 2004 werk ik als relatiebeheerder bij Thöni & Mandos Financieel Adviseurs BV. Ik doe de financiële administratie voor ons kantoor en de afwikkeling van de dossiers op het gebied van hypotheken, inkomen en schade.

We hebben samen een mooi kantoor opgebouwd met prettige cliënten en goede contacten met de maatschappijen. Ik zie het elke dag als een uitdaging om onze cliënten zo goed mogelijk te begeleiden.

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bel of e-mail dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afbeelding bij teamlid